1. home
  2. Кулинарни изкушения

Кулинариум

Кулинарното вдъхновение има много лица. Едно от тях е BILLA Кулинариум. Можеш да разчиташ на него за разнообразие от салати, супи, предястия, печива, десерти и много други в дните, в които желанието да сготвиш нещо вкусно на своите близки е голямо, но идеите - малко. Но той не е само това. Кулинариум е и мястото, където можеш да откриеш страхотни идеи за дома, както и множество полезни съвети само на един клик разстояние. И за да направим нещата още по-удобни, Кулинариум те очаква в BILLA APP и billa.bg. Там ще откриеш 700+ рецепти, списък с покупки, карта на близките BILLA магазини, както и много други.

Разнообразие от видео рецепти

Потопи се в света на кулинарните изкушения в сайта на BILLA Кулинариум. Вътре ще откриеш поводи за вдъхновение и разнообразни кулинарни идеи, с които да се погрижиш за всеки член на семейството си.

Стъпка по стъпка

Подобри уменията си в кухнятата рецепта по рецепта! Можеш да откриеш десетки лесни рецепти за начинаещи, описани в стъпки, както и по-интересни решения за напреднали. Разгледай, избери и сготви!