1. home
  2. Промоции

 
Актуални брошури

 

 
Запознай се с етикета
 

Пазарувай умно и изгодно с промоциите в BILLA, означени с различни знаци и етикети.
  • С този знак са означени продукти, които се предлагат нa много атрактивна промоционална цена в магазини BILLA. Търси знака в седмичната брошура и в магазини BILLA. Отстъпката получаваш веднага на касата.
  • BILLA Card дава възможност за изгодно пазаруване и възползване от разнообразни намаления всяка седмица
  • С този знак са маркирани над 130 продуктa, които се предлагат на промоционална цена всяка седмица. Търси знака в седмичната брошура и в магазини BILLA. Отстъпката получаваш веднага на каса.
  • Само с BILLA Card. Офертата не се прилага за продукти от седмични акции (червени цени), артикули с етикет “Сега в BILLA”, както и за други стоки с намалени цени. Отстъпка получаваш веднага на касата.
  • С този знак са маркирани продукти, които се предлагат на промоционална цена в ограничени количества. Търси знака в магазини BILLA. Отстъпката получаваш веднага на каса.
  • С този знак са маркирани продукти, от които можете да закупите 2 броя на цената на 1 брой. Ако продуктите не са в промо пакет, можете да комбинирате различни вкусове, цветове и други. Комбинацията между различни разфасовки и размери не е възможна.
  • С този знак са маркирани продукти на промоционална цена, опаковани предварително в пакет, или образуващи пакет при едновременно закупуване на определен брой. Прилагат се условията посочени в конкретната оферта (брой продукти, възможни комбинации и други).
  • С този знак (Billa App) се обозначават продукти, които могат да бъдат закупени еднократно на обявената цена с отстъпка при едновременно маркиране на каса на дигитален ваучер и BILLA Card. Ваучерите са достъпни в приложението BILLA App и на www.billa.bg. Ограниченията в закупуваните количества и срокът на валидност на офертата са посочени на ваучера. Продуктите могат да бъдат закупени без дигитален ваучер на продажната цена, обявена на етикета в магазина. Отстъпката получаваш веднага на каса. Повече в BILLA App и на www.billa.bg.