1. home
  2. Асортимент
  3. BILLA | Нашите марки

 

Собствените марки на BILLA са гаранция за високо качество и достъпна цена. Селектираме внимателно доставчиците, с които работим, като много от тях са български. За нас е важно те да следват най-високите стандарти на производство и да не правят компромиси с контрола.

BILLA градини

Българска ферма

BILLA Premium

Подарете си мигове на блаженство с подбрани продукти от нашата селекция BILLA Premium. За специални моменти, споделени с любимите хора! Поднесете неустоими предложения както за големите празници, така и за личните ви поводи.

За производството на BILLA Premium избираме качествени суровини и следваме изключителни рецепти, които превръщат продуктите ни в уникални. Насладете се на избор от предястия за трапезата – шунки, колбаси и сирена, или използвайте останалите разнообразни продукти и въображението си, за да приготвите апетитни ястия със страхотно качество и на достъпна цена. Изненадайте семейството и приятелите си с нестандартни идеи за обяд или вечеря. Предложете и вдъхновяваща селекция сладки изкушения – различни видове бонбони, бисквити, марципан, шоколад и сладолед.

BILLA Premium – изискан и достъпен вкус за всяко лично преживяване.

 
 
BILLA Brand

Изобилие с марка BILLA. Гарантирано качество на достъпна цена.


Продуктите BILLA са произведени от висококачествени суровини по специални рецепти и от подбрани производители, за да удовлетворят изискванията и на най-взискателните ни клиенти.

Вкусът на всеки продукт се избира след слепи тестове от BILLA експерти. Те са с качеството на висококласните продукти в категорията, но на по-ниска цена. Така винаги може да разчитате на разнообразно решение за всяка трапеза. А опитате ли дори един BILLA продукт, незабавно ще искате да опитате и всички останали.


Информационни листове за безопасност

 

Clever

BonVia

Следвайте слънцето и се наслаждавайте на пресни сезонни плодове и зеленчуци през цялата година! Продуктите с марка BonVia са специално избрани от доверени производители от Испания, Гърция, Италия и Турция. Те се берат в точното време през съответния сезон, за да са винаги свежи и с гарантиран произход на вашата трапеза, дори през студените месеци. Процесите на производство са с пълна проследяемост - от подбора и засаждането на семената до доставката в магазините, като се осъществяват с участието и под контрола на доказани BILLA експерти.

Под марка BonVia ще откриете не само стандартния асортимент от продукти; BonVia Bio предлага плодове и зеленчуци от био земеделие, а BonVia Premium е специална селекция премиални сезонни предложения.

Търсете продуктите BonVia и зарадвайте любимите си хора с качествени плодове и зеленчуци през всички сезони! Свежо, по-свежо, BonVia!

 

ZooRoyal

Под марката ZooRoyal предлагаме широка гама от висококачествена храна за кучета и котки – за здрав и хармоничен начин на живот на домашния любимец. Всички продукти се произвеждат със свежи съставки от най-добро качество. Можете да ги откриете в нашите магазини на достъпна цена.


ZooRoyal – грижа и внимание за твоя пухкав приятел!