1. home
  2. Асортимент
  3. BILLA | Нашите марки

Нашите марки

Собствените марки на BILLA са гаранция за високо качество и достъпна цена. Селектираме внимателно доставчиците, с които работим, като много от тях са български. За нас е важно те да следват най-високите стандарти на производство и да не правят компромиси с контрола.

BILLA Premium

Подарете си мигове на блаженство и премиум усещане с грижливо подбраните продукти от нашата селекция BILLA Premium.

Те са произведени по специални рецепти от първокласни суровини от избрани производители. Това прави BILLA Premium марка, специално предназначена за ценители с изискан вкус.

Всеки продукт от серията се отличава с качество и висок клас, но с по- ниска цена, достъпна за всеки почитател на вкусните изкушения.

Опитайте разнообразието от изтънчени BILLA Premium предложения и се насладете на едно незабравимо изживяване, съпроводено с експлозия от вкусове.

BILLA Brand

Безкомпромисно качество на разумна цена!

Продуктите BILLA са произведени с висококачествени суровини по специални рецепти и от подбрани производители, за да удовлетворят изискванията и на най-взискателните ни клиенти.

Те са с качеството на висококласните продукти в категорията, но на по-ниска цена. Вкусът на всеки продукт се избира след слепи тестове от BILLA експерти.

А опиташ ли дори един BILLA продукт, незабавно ще искаш да опиташ и всички останали.

Купи – опитай – провери!

BILLA Bio

Изобилие от био храни от BILLA

BILLA създаде марката BILLA Bio, защото вярваме, че качествената храна е тази, която пази нашето здраве. BIO се наричат само продукти от биологично земеделие. Тяхното отглеждане и обработка са обект на строги правила и стандарти. Не се използват пестициди, торове и генетично модифицирани организми. Забранено е използването на синтетични багрила, консерванти, ароматизатори и други добавки.

Най-простият синоним на думата „био“ е „естествен“. Био производство означава отглеждане на храни от животински или растителен вид във възможно най-естествена среда. При този тип производство говорим не само за отглеждане на едни истински и качествени продукти, но и за уважение и стремеж към опазване на природата и околната среда.

Clever

Край на компромисите!

Продуктите с марка Clever ви предоставят качество на добра цена.

Избирайте сред асортимент от над 200 продукта Clever – както хранителни, така и нехранителни.

За качеството на контрола се грижат както нашите BILLA експерти, така и акредитирана лаборатория. Всички продукти Clever подлежат на строг качествен контрол до 4 пъти годишно.

Можете да бъдете сигурни, че всеки ден в BILLA ще откриете продукти от марката Clever и то на страхотни цени!

Bonvia

Към своя богат асортимент продукти и голям брой марки, BILLA добавя още една – Bonvia - плодове и зеленчуци от доказани производители от Европа. Причината за това е желанието да осигурим на своите клиенти висококачествни продукти с доказан произход. Всички процеси, от подбора и засаждането на семената до доставката в магазините, се осъществяват с участието и под контрола на BILLA експерти. Продуктите с марка Bonvia са свежи, качествени и достигат до трапезата на нашите клиенти директно от производителя.

Качеството и добрият вкус на предлаганите продукти са гарантирани от пълната проследяемост на процесите от страна на нашите експерти. Производителите на плодове и зеленчуци, с които BILLA работи за марката Bonvia, са от Испания, Гърция, Италия и Турция.

Търси продуктите с марка Bonvia и зарадвай любимите си хора с качествени плодове и зеленчуци през всички сезони!