1. home
  2. Асортимент
  3. BILLA градини

BILLA Градини

Пътят на вкусната трапеза минава през BILLA Градини. Те са създадени с една изключителна цел -  да се погрижат вие и вашето семейство да получавате нещо истинско: свежи и вкусни сезонни плодове и зеленчуци, директно от сърцето на България. И от нашето, разбира се. 


Но BILLA Градини са много повече от просто вкусни плодове и зеленчуци - те са още един начин, по който да покажете на любимите си хора, че желаете най-доброто за тях. Още един начин да кажете “Обичам те”. 

Посяхме идеята в далечната 2014 г., като до ден днешен тя продължава да расте и да радва с плодовете на успеха си. Благодарение на програмата, клиентите на BILLA могат да избират от богато разнообразие от качествени плодове и зеленчуци, грижливо отгледани от над 40 внимателно селектирани родни производители в повече от 180 зеленчукови градини, оранжерии и лозя.


Всички плодове и зеленчуци са с гарантирано качество и вкус не само заради внимателно подбраните сортове и семена, а и заради положените за тях грижи, както от земеделските производители, така и от експертите на BILLA, които контролират качеството на продукцията от момента на засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините.


Програмата за намаляване на пестициди на BILLA гарантира, че продуктите, които достигат до вас, са със значително намалени количества или дори без остатъчни количества пестициди. По-малките количества остатъчни пестициди означават не само по-здравословна храна, но и защита на околната среда и по-добри условия на труд за производителите на плодове и зеленчуци.