1. home
  2. Информация за фалшиви страници, провеждащи невалидни активности

Информация за фалшиви страници, провеждащи невалидни активности


Уважаеми клиенти, информираме Ви, че в Интернет, включително и социалните мрежи, са налични страници, промотиращи активности или предлагащи услуги и/или раздаване на парични награди от името на „БИЛЛА България“ ЕООД, които са с невярно съдържание и могат да Ви подведат.

Уверяваме Ви, че при констатиране наличието на подобни страници, ние предприемаме незабавно допустимите по закон действия за преустановяване на ползването и/или премахването им, а ако е необходимо сезираме компетентни органи във връзка с установяване на правонарушение, включително разследване на евентуално престъпление.

Ние от „БИЛЛА България“ ЕООД се разграничаваме от подобно поведение, което е насочено срещу нашите корпоративни интереси и репутация и срещу интересите на нашите клиенти.

Напомняме Ви да бъдете внимателни и да не споделяте никакви лични данни в случай, че попаднете на подобни активности. Следете само нашите официални профили в социалните мрежи и официалния ни сайт www.billa.bg, където нашата компания организира активности и публикува информация относно съвместна работа с други страници или личности.

Съветваме Ви да сигнализирате при съмнения за злоупотреби!

Благодарим за разбирането,

Екипът на БИЛЛА България