1. home
  2. Асортимент
  3. BILLA | Нашите марки
  4. BonVia - Следвай слънцето!

Винаги сезонни плодове и зеленчуци на трапезата ти!

 

BonVia е международна марка, която предлага свежи и вкусни плодове и зеленчуци, директно внесени от дестинации с оптимално добри условия за тяхното отглеждане. Реколтата се събира в точното време от доверени земеделски производители, а нашите BILLA експерти внимателно следят за зрелостта на продуктите. По този начин можете да бъдете сигурни, че ще получите не само вкусни, но и пресни плодове и зеленчуци.

 

Нашите предложения

 

Асортиментът на BonVia ще откриете в 3 селекции плодове и зеленчуци. Всяка от тях внимателно проследена от нашите BILLA експерти за качество и висок стандарт.

 

Прибираме реколтата в точното време

От BILLA винаги събираме „добрите продукти в точното време“, като постоянно следим сезонността им. Това означава, че разчитаме на различни производители за различни плодове и зеленчуци. Ако свежи домати растат във Валенсия днес, ние ще ги вземем от там. Ако месец по-късно ги открием в Италия, преговаряме с нашия фермер във Верона и стартираме процеса по внасяне.


Когато става дума за снабдяване, ние залагаме на динамична стратегия. Затова работим с голям брой фермери, като непрекъснато следим продукцията им с цел по-високо качество.

Високо качество

Всяка поръчка на продукти BonVia се регистрира в нашата система за проследяване на качеството, от момента на беритба до доставка. Така осигуряваме пълен контрол по пътя на продуктите до рафта в магазина. Ние знаем кога точно са събрани плодовете и зеленчуците и стриктно следим сезонното планиране. Нашите експерти са на терен всеки ден, за да управляват процеса.

Специална селекция

Сортираме плодовете и зеленчуците поотделно и избираме само добрите продукти, които отговарят на стандартите за качество на BonVia. По време на транспортирането се уверяваме, че те се съхраняват грижливо и на правилната температура. Така внимателно подбраните и висококачествени продукти пристигат в нашите магазини, а оттам – и на вашата трапеза.

Рецепти за вдъхновение

 

Добавете свежестта на плодовете и зеленчуците BonVia в любимите ви рецепти! Споделяме ви някои за вдъхновение, а може и да откриете още над 700 видео кулинарни идеи.