Измийте и почистете рибата, пожелание отстранете главите.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Подсушете и осолете месото. Оставете да почине за 10тина минути.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Пригответе панировката като разбъркате брашното, смления черен и бял пипер. В отделна купа разбийте яйцето. Оваляйте цацата първо в брашното после в яйцето.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Пържете в нагорещено олио до златист загар.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Извадете цацата на кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина
Съставки
Съставки за
Порции
500 г
цаца
1 бр,
яйце
20 г
брашно за овалване
1 щипка
смлян черен и бял пипер
150 мл
олио за пържене
Приготвяне
1
accessibility.recipes.cookingstep
Измийте и почистете рибата, пожелание отстранете главите.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Подсушете и осолете месото. Оставете да почине за 10тина минути.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Пригответе панировката като разбъркате брашното, смления черен и бял пипер. В отделна купа разбийте яйцето. Оваляйте цацата първо в брашното после в яйцето.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Пържете в нагорещено олио до златист загар.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Извадете цацата на кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина