1. home
  2. BILLA Рецепти
  3. Тапенада с пармезан

Тапенада с пармезан


recipes.details.information.totalcookingtime
10 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Предястия

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

400 г
маслини „Каламата“
6 бр.
солена аншоа
1 скилидка
чесън
1 с.л.
каперси
20 г
сирене „Пармезан“
4 бр.
сушени домати в маслиново масло
50 мл
маслиново масло
1 ч.л.
риган
4 бр.
земел

recipes.details.steps.title

1
Пармезанът се настъргва, а чесънът се обелва.
2
Маслините (без костилки), аншоата, чесънът, каперсите, доматите, настърганият пармезан и риганът се смилат с маслиновото масло.
3
Готовата паста се съхранява в буркан в хладилник.

recipes.details.similar