1. home
  2. BILLA Рецепти
  3. Брускети с авокадо и котидж сирене

Брускети с авокадо и котидж сирене


recipes.details.information.totalcookingtime
20 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Предястия
  • Бургери, сандвичи и брускети
  • Вегетариански ястия

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

12 бр.
филии хляб
2 скилидки
чесън
4 бр.
авокадо
1 глава
червен лук
1 бр.
лайм
4 стръка
магданоз
1 бр.
зелена люта чушка
150 г
котидж сирене

recipes.details.steps.title

1
Филийките се намазват с маслиново масло от двете страни. Запичат се загрят тиган от двете страни до приятен златист загар. Натриват се с едната скилидка чесън.
2
Почистеното авокадо се слага в купа, леко се смачква и се прибавят нарязаните червен лук, магданоз, люта чушка, останалият ситно нарязан чесън, сокът и настърганата кора от лайма, сол и черен пипер.
3
Всичко се разбърква добре и се разпределя върху брускетите. Отгоре се поставя от сиренето, поръсва се с маслиново масло и сол на вкус, и се сервира.

recipes.details.similar