Филийките се намазват с маслиново масло от двете страни. Запичат се загрят тиган от двете страни до приятен златист загар. Натриват се с едната скилидка чесън.
2
Почистеното авокадо се слага в купа, леко се смачква и се прибавят нарязаните червен лук, магданоз, люта чушка, останалият ситно нарязан чесън, сокът и настърганата кора от лайма, сол и черен пипер.
3
Всичко се разбърква добре и се разпределя върху брускетите. Отгоре се поставя от сиренето, поръсва се с маслиново масло и сол на вкус, и се сервира.
Съставки
Съставки за
Порции
12 бр.
филии хляб
2 скилидки
чесън
4 бр.
авокадо
1 глава
червен лук
1 бр.
лайм
4 стръка
магданоз
1 бр.
зелена люта чушка
150 г
котидж сирене
Приготвяне
1
Филийките се намазват с маслиново масло от двете страни. Запичат се загрят тиган от двете страни до приятен златист загар. Натриват се с едната скилидка чесън.
2
Почистеното авокадо се слага в купа, леко се смачква и се прибавят нарязаните червен лук, магданоз, люта чушка, останалият ситно нарязан чесън, сокът и настърганата кора от лайма, сол и черен пипер.
3
Всичко се разбърква добре и се разпределя върху брускетите. Отгоре се поставя от сиренето, поръсва се с маслиново масло и сол на вкус, и се сервира.