1Медът се прибавя към киселото мляко и се разбърква добре.2Слагат се половината мюсли и се разбърква отново.3С помощта на силиконова четка се намазват стените на 4 силиконови формички за сладолед със сладко от боровинки.4Налива се киселото мляко и се поставя клечка в средата.5Останалата част от мюслито се разпределя отгоре и формичките се слагат във фризер поне за 2 часа.6По желание се сервира с боровинки, малини и мента за украса.
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time105 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемов кейк с ревен и ванилово сорбекатегорияРецептите на chef АнгеловДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехикатегорияДесертиЗакуска
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с ябълки и крушикатегорияЗакускаДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Блокчета гранолакатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони с фъстъчено маслокатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони със сливи и ядкикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боровинков пайкатегорияДесертиЗакускаВегетариански ястия