Пастата се вари в подсолена вода съгласно инструкциите върху опаковката, като се оставя ал денте. Отцежда се и се оставя да се охлади.
2
Грахът се оставя да се отпусне на стайна температура, след което се вари за 10 минути, отцежда се и се охлажда. Авокадото се почиства, обелва се и се нарязва.
3
В купа се слагат готовата паста, грахът, авокадото, спанакът и сьомгата. Всичко се овкусява със сол, черен пипер, лимонов сок и маслиново масло.
Съставки
Съставки за
Порции
250 г
паста
250 г
авокадо
200 г
бейби спанак
150 г
грах
300 г
пушена сьомга
1 бр.
лимон
3 с.л.
маслиново масло
Приготвяне
1
Пастата се вари в подсолена вода съгласно инструкциите върху опаковката, като се оставя ал денте. Отцежда се и се оставя да се охлади.
2
Грахът се оставя да се отпусне на стайна температура, след което се вари за 10 минути, отцежда се и се охлажда. Авокадото се почиства, обелва се и се нарязва.
3
В купа се слагат готовата паста, грахът, авокадото, спанакът и сьомгата. Всичко се овкусява със сол, черен пипер, лимонов сок и маслиново масло.