Съставки за remove add Порции600 гмиди с черупки250 гчервен лук30 млмаслиново масло40 грукола1 стръкмайоранПриготви
1Мидите се слагат в силно нагорещен съд, поливат се с маслиновото масло, разклащат се и се покриват с капак. Щом се отворят, са готови.2Охлаждат се, прибавя се нарязаният на шайби червен лук и се поръсват със ситно нарязаните рукола и майоран.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu КьопоолукатегорияСалатиПредястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Корейска туршиякатегорияВегетариански ястияПредястияСалати
play_circle_outline access_time165 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем от чесънкатегорияСалатиПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Маринован червен луккатегорияПредястияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Маринован печен патладжанкатегорияПредястияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматна разядка със сиренакатегорияПредястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Аспержи в беконкатегорияПредястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчицикатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени морковикатегорияПредястияВегетариански ястия