Съставки за remove add Порции500 гкафяви печурки100 гсиньо сирене150 гкрем сирене150 гбекон на ленти2 стръкамащерка1 стръкрозмаринПриготви
1Беконът се запича на скара, докато стане хрупкав. След това се наситнява.2Розмаринът и мащерката се наситняват и се смесват с крем сиренето и синьото сирене.3Гъбите се белят и пънчетата им се отстраняват. Намазват се със зехтин от външната страна и се овкусяват със сол и черен пипер.4Пълнят се със сместа от сирена и се пекат на скара или на фурна с грил програма. Когато са готови, се поръсват с бекона.
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматна разядка със сиренакатегорияПредястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Аспержи в беконкатегорияПредястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчицикатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени морковикатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боб на фурна със сметанакатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети капрезекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с авокадо и котидж сиренекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с гъбикатегорияВегетариански ястияПредястияБургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с патладжани и сиренекатегорияПредястияВегетариански ястияБургери, сандвичи и брускети