Съставки за remove add Порции600 гмиди с черупки30 млмаслиново масло80 гчервен лук40 грукола1 стръкриганПриготви
1Мидите се слагат в силно нагорещен съд, поливат се с маслиново масло, разклащат се и се покриват с капак. Щом се отворят, са готови.2Охлаждат се, прибавя се нарязаният на шайби червен лук и се поръсват със ситно нарязаните рукола и пресен риган.
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматна разядка със сиренакатегорияПредястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Аспержи в беконкатегорияПредястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчицикатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени морковикатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боб на фурна със сметанакатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети капрезекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с авокадо и котидж сиренекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с гъбикатегорияВегетариански ястияПредястияБургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с патладжани и сиренекатегорияПредястияВегетариански ястияБургери, сандвичи и брускети