Мезе от люти чушки и бекон


Време за приготвяне
30 мин
Трудност

категория
  • Предястия

Съставки

Съставки за
 
Порции

  • 10 бр.
    люти чушки „Шипка“ или „Румънка“
  • 100 г
    крем сирене
  • 50 г
    сирене „Горгонзола”
  • 20 бр.
    тънки резени бекон

Приготвяне

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Чушките се разполовяват по дължина и се почистват от семките, като се запазват дръжките.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    В купа се намачкват горгонзолата и крем сиренето. Чушките се пълнят със сместа с помощта на пош.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Всяка се увива в резен бекон. Подреждат се в тава и се пекат 15 минути в загрята на 200°С фурна с вентилатор. Когато са готови, се намазват с кетчуп.

Подобни рецепти