Съставки за remove add Порции10 бр.люти чушки „Шипка“ или „Румънка“100 гкрем сирене50 гсирене „Горгонзола”20 бр.тънки резени беконПриготви
1Чушките се разполовяват по дължина и се почистват от семките, като се запазват дръжките.2В купа се намачкват горгонзолата и крем сиренето. Чушките се пълнят със сместа с помощта на пош.3Всяка се увива в резен бекон. Подреждат се в тава и се пекат 15 минути в загрята на 200°С фурна с вентилатор. Когато са готови, се намазват с кетчуп.
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматна разядка със сиренакатегорияПредястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Аспержи в беконкатегорияПредястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчицикатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени морковикатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боб на фурна със сметанакатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети капрезекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с авокадо и котидж сиренекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с гъбикатегорияВегетариански ястияПредястияБургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с патладжани и сиренекатегорияПредястияВегетариански ястияБургери, сандвичи и брускети