Съставки за remove add Порции300 гкрем сирене100 гсирене „Чедър“50 гзаквасена сметана1 връзкадив лукПриготви
1Крем сиренето се разбива със заквасената сметана с телена бъркалка.2Лукът се наситнява и се прибавя. Накрая се слага настърганото сирене „Чедър” и се разбърква. Дипът се поднася с гризини.
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматна разядка със сиренакатегорияПредястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Аспержи в беконкатегорияПредястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчицикатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени морковикатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боб на фурна със сметанакатегорияПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети капрезекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с авокадо и котидж сиренекатегорияПредястияБургери, сандвичи и брускетиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с гъбикатегорияВегетариански ястияПредястияБургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с патладжани и сиренекатегорияПредястияВегетариански ястияБургери, сандвичи и брускети