Подсладеното кокосово мляко се замразява за 2 часа във форми за лед. В блендер се слагат неподсладеното кокосово мляко, чиата, медът, какаото, ваниловата захар и кубчетата кокосово мляко.
2
Продуктите се смилат на висока скорост до получаване на напълно гладка смес. Разпределя се в чаши и се прибира в хладилник, за да се втвърди.
3
По желание пудингът се сервира поръсен с какао и накълцани запечени лешници или кокосови стърготини.
Съставки
Съставки за
Порции
180 мл
неподсладено кокосово мляко
40 г
семена от чиа
1 пакетче
ванилова захар
2 с.л.
мед
2 с.л.
какао на прах
100 мл
подсладено кокосово мляко
Приготвяне
1
Подсладеното кокосово мляко се замразява за 2 часа във форми за лед. В блендер се слагат неподсладеното кокосово мляко, чиата, медът, какаото, ваниловата захар и кубчетата кокосово мляко.
2
Продуктите се смилат на висока скорост до получаване на напълно гладка смес. Разпределя се в чаши и се прибира в хладилник, за да се втвърди.
3
По желание пудингът се сервира поръсен с какао и накълцани запечени лешници или кокосови стърготини.