1. home
  2. BILLA Рецепти
  3. Постно брюле

Постно брюле


recipes.details.information.totalcookingtime
30 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Десерти
  • Вегетариански ястия

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

250 г
сурово кашу
400 мл
кокосова сметана
1 бр.
ванилия
140 г
захар
4 с.л.
царевично нишесте

recipes.details.steps.title

1
Кашуто се накисва в студена вода от предишната вечер. След това водата се изхвърля, ядките се измиват, слагат се в блендер заедно с 200 мл вода и се смилат.
2
Кокосовата сметана се смесва с нишестето, захарта и ванилията, загрява се на умерен огън и се бърка, докато се сгъсти. Добавя се смляното кашу и се разбърква.
3
Сместа се налива в купички за крем брюле и се оставя в хладилник за 2 часа.
4
Поръсва се със захар и се карамелизира с горелка.

recipes.details.similar