Съставки за remove add Порции250 млживотинска сметана200 гзаквасена сметана2 с. л.пудра захар1 с. л.ванилов екстрактПриготви
1Сметаната се разбива и се разбърква с половината захар и ваниловия екстракт.2Заквасената сметана се разбива с останалата захар и се смесва с разбитата сметана, като внимателно се разбърква с шпатула.3Сместа се сипва в пластмасов съд и се оставя във фризера поне за три часа. Докато се охлажда, сладоледът се разбърква внимателно няколко пъти.
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time105 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемов кейк с ревен и ванилово сорбекатегорияРецептите на chef АнгеловДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехикатегорияДесертиЗакуска
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с ябълки и крушикатегорияЗакускаДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Блокчета гранолакатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони с фъстъчено маслокатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони със сливи и ядкикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боровинков пайкатегорияДесертиЗакускаВегетариански ястия