Съставки за remove add Порции200 гцедено кисело мляко100 гсирене „Рикота”100 гподсладено кондензирано мляко2 брояпортокали200 гягоди30 млтъмен ром50 гзахар10 гбурбонска ванилова захар200 гбишкотиПриготви
1Ягодите се почистват и се режат на осем по дължина. Поръсват със захарта, заливат се с рома и се оставят да се мариноват 2–3 часа.2Киселото мляко се разбърква с рикотата, кондензираното мляко, настърганата кора от 1 портокал и ваниловата захар.3Сокът от портокалите се изцежда. Бишкотите се потопяват в него една по една. Върху всяка бишкота се поставя от крема. Десертът се декорира с ягодите.
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time105 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемов кейк с ревен и ванилово сорбекатегорияРецептите на chef АнгеловДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехикатегорияДесертиЗакуска
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с ябълки и крушикатегорияЗакускаДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Блокчета гранолакатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони с фъстъчено маслокатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони със сливи и ядкикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боровинков пайкатегорияДесертиЗакускаВегетариански ястия