Съставки за remove add Порции350 гягоди200 гсирене „Маскарпоне”1 пакетчеванилова захар1 с. л.пудра захар1 с. л.лимонов сок2 ч. л.настъргана лимонова кора50 гсладко от ягоди3 с. л.плодов ликьор2 с. л.наситнена мента2 бр.франзелиПриготви
1Маскарпонето се смесва с ваниловата и пудрата захар, лимоновия сок и кората. Разбърква се добре.2Франзелите се нарязват и филийките се намазват с ароматната смес. Ягодите се нарязват на едри парчета и се слагат отгоре.3Конфитюрът се загрява на котлона заедно с ликьора за 1–2 минути. Ягодите се заливат и се поръсват с ментата. Поднасят се веднага.
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time105 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемов кейк с ревен и ванилово сорбекатегорияРецептите на chef АнгеловДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехикатегорияДесертиЗакуска
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с ябълки и крушикатегорияЗакускаДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Блокчета гранолакатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони с фъстъчено маслокатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони със сливи и ядкикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боровинков пайкатегорияДесертиЗакускаВегетариански ястия