Главно съдържание

Български продукти

Български продукти

Пролетта е сезонът на свежите храни – какъв по-хубав повод да подобрим менюто си и да се опитаме да влезем във форма за лятото. За гарантирано приятно преминаване към по-здравословен режим ви предлагаме да заложите на вкусните домашни ястия, приготвени с истински пресни и свежи български продукти.

BILLA ще отпразнува пролетта с кампания в подкрепа на българските производители. Работим активно с тях, като над 90% от асортимента ни е доставен от български фирми. В редица от ключовите за българския потребител хранителни категории преобладават стоките родно производство. Клиентите ни могат да избират от над 150 вида колбаси и месни деликатеси, както и над 100 артикула сирена и кашкавали, произведени от родни производители. А над 60% от вината и ракиите, които предлагаме също са произведени в България.

Винаги сме се стремяли да подпомагаме местния бизнес и да изтъкваме предимствата на продуктите, произведени в страната. Както винаги досега, ние продължаваме да работим с редица родни производители, като непрекъснато разширяваме партньорската си мрежа от български доставчици и добавяме и по-малки производители. Вярваме, че трябва да даваме добър пример и да стимулираме местния бизнес да се развива. Защото по-хубаво от българското няма!