Главно съдържание

Български продукти

Български продукти

Пролетта е сезонът на свежите храни – какъв по-хубав повод да подобрим менюто си и да се опитаме да влезем във форма за лятото. За гарантирано приятно преминаване към по-здравословен режим ви предлагаме да заложите на вкусните домашни ястия, приготвени с истински пресни и свежи български продукти.

Вече 20 години BILLA е верен партньор на местното производство и стимулира развитието на малкия и среден бизнес в България. Успешно си партнираме с над 670 местни фирми. В магазините ни можете да откриете богат асортимент от български продукти за вашата трапеза. Ценителите на здравословното хранене могат да се насладят на свежи български плодове и зеленчуци под марката BILLA Градини, отгледани по специална програма за намаляване на пестицитите в над 180 градини и оранжерии в страната, както и прясно българско месо с доказано качество и произход от бранда Българска ферма.

Винаги сме се стремели да подпомагаме местния бизнес и да изтъкваме предимствата на продуктите, произведени в страната. Както винаги досега, ние продължаваме да работим с редица родни производители, като непрекъснато разширяваме партньорската си мрежа от български доставчици и добавяме и по-малки производители. Вярваме, че трябва да даваме добър пример и да стимулираме местния бизнес да се развива. Защото по-хубаво от българското няма!