1. home
  2. Топла витрина, утвърдено от Виктор Ангелов

Изобилие от вкусни ястия, приготвени с много любов, качествени продукти и грижа

BILLA топла витрина е още по-вкусно място, благодарение на шеф Ангелов, който посети кухнята ни и ни помогна да направим любимите ви ястия още по-апетитни и неустоими. С ценни съвети, специални обучения и кулинарни насоки, сега BILLA топла витрина е също…


Изключителна.

BILLA топла витрина е онова специално място в нашите магазини, където качествените продукти и любовта към кулинарията се превръщат във вкусни ястия. Разнообразни, пресни и апетитни, винаги можете да разчитате на тях да се погрижат за обяда или вечерята на любимите ви хора.

Горещо интервю от кухнята на BILLA

Ще ни разкажете ли повече за това как се зароди страстта Ви към готвенето?


Страст, неустоимо желание, копнеж…както и да го наричаме, в крайна сметка всичко се свежда до това какво ни прави щастливи! Обожавам да готвя и да споделям храната си с приятели, гостите на ресторанта, семейството ми, а от скоро и с всички посетители в BILLA. Удоволствието да комбинирам различни продукти и подправки, провокирайки сетивата, е несравнимо.


Каква е тайната за приготвянето на перфектното ястие? Старание, любов, опит или нещо повече?


Перфектното ястие е вкусно и приготвено с качествени суровини, прилежно подбрани и обединени в изпитана рецепта. Трябва да е съобразено с повода, сезона и предпочитанията на любимите хора, за които го приготвям.