1. home
  2. Асортимент
  3. BILLA | BILLA пекарна

 

 

BILLA Пекарна


Всеки заслужава добър хляб. И ние знаем как да го правим - с правилните и качествени съставки, с уменията на нашите специалисти, с много любов, разбира се.

Винаги топъл и прясно изпечен, с аромата на детството. 


Освен това, BILLA България си партнира с експертите от Съюза по хранителна промишленост, за да предостави професионално обучение на служителите си.

BILLA инвестира в повишаване на квалификацията на своите кадри като сертифицира над 270 пекари съвместно със Съюза по хранителна промишленост и МОН. Съюзът обединява научно-техническите специалисти от целия отрасъл. По време на курса нашите пекари се фокусират върху важни теми, свързани с най-новите тенденции и тънкости в производството на качествен хляб и хлебни изделия. Полагаме грижи служителите ни да усъвършенстват уменията си, така че собственото ни производство да се осъществява според най-високите стандарти и от сертифицирани майстор пекари, обучени от най-добрите експерти в бранша.

Чрез тази своя инициатива BILLA затвърждава водещата си позиция на супермаркет, гарантиращ на своите клиенти високо качество на добра цена.

Не всяка пърленка е вкусна и ароматна пърленка


Защо пърленките от BILLA Пекарна са за предпочитане пред останалите и как да ги разпознаем? Намери отговорите в краткото видео.


Не всеки земел е кайзерземел от BILLA пекарна


Как ще познаеш кайзерземела от BILLA Пекарна? Намери отговорите в краткото видео.Не всеки кроасан е вкусен кроасан от BILLA пекарна


Защо кроасаните с масло от BILLA пекарна са толкова пухкави и вкусни? Разбери повече от краткото видео.Софийска права баница oт BILLA пекарна


Всички обичаме баничката да е с хрупкава коричка и уникален пълнеж.  Разбери какво значи хубава Софийска баница във видеото.