Съставки за remove add Порции200 гпресен спанак1 връзкалеворда6 листамаруля2 стръкапресен лук1 връзкарепички60 млмаслиново масло20 мллимонов сок0.5 връзкакиселец4 с. л.гъсто кисело млякоПриготви
1Всички зелении и репичките се почистват и се измиват.2Киселецът и левордата се нарязват на едро, спанакът и марулята се накъсват, а репичките се нарязват на шайби.3Овкусяват се с лимоновия сок, маслиновото масло и сол.4Лукът се наситнява и се смесва с киселото мляко. Салатата се гарнира с млякото и се поднася.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu КьопоолукатегорияСалатиПредястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Картофена салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Киноа с пъстри зеленчуцикатегорияВегетариански ястияСалати
access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена салата със сирене и орехикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Корейска туршиякатегорияВегетариански ястияПредястияСалати
play_circle_outline access_time165 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем от чесънкатегорияСалатиПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лека салата с кускус и ментакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лесна зимна салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Люта салата върху розови доматикатегорияСалатиВегетариански ястия