Съставки за remove add Порции1 бр.зелена салата2 стръкапресен чесън1 връзкапресен лук1 връзкарепички1 бр.краставица200 гцедено кисело мляко30 млолио15 млбял винен оцетПриготви
1Зелената салата, пресният лук и чесън се режат на ситно, а обелената краставица и репичките – на кубчета.2Смесват се в голяма купа, овкусяват се със сол, олио и оцет. Разбъркват се.3Салатата се гарнира с цеденото мляко. Поднася се веднага, по желание с накълцани сурови орехи.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu КьопоолукатегорияСалатиПредястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Картофена салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Киноа с пъстри зеленчуцикатегорияВегетариански ястияСалати
access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена салата със сирене и орехикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Корейска туршиякатегорияВегетариански ястияПредястияСалати
play_circle_outline access_time165 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем от чесънкатегорияСалатиПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лека салата с кускус и ментакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лесна зимна салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Люта салата върху розови доматикатегорияСалатиВегетариански ястия