Съставки за remove add Порции450 гзамразен грах1 главалук700 млпилешки бульон50 млсухо бяло вино100 млживотинска сметана50 гнарязани лешници1 щипкаиндийско орехче1 ч. л.краве масло1 ч. л.наситнена ментаПриготви
1Лукът се наситнява и се запържва за кратко в разтопеното масло. Добавят се виното, пилешкият бульон и грахът.2Овкусява се със сол, черен пипер, индийското орехче, ментовите листа и се готви 5 минути.3Пасира се и се връща на котлона, като се налива вода, докато се получи желаната консистенция.4Супата се поднася със сметаната и поръсена с лешници и ментови листа.
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бродето ала фишкатегорияСупи
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Доматена супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гъста зеленчукова супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu ГаспачокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с червено цвеклокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с динякатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Грахова супакатегорияСупи
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Карфиолена супа с беконкатегорияСупи
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена чорбакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем супа от карфиолкатегорияСупиВегетариански ястия