Краставиците се обелват и се нарязват на парчета. Смилат се в кухненски робот заедно с нарязния шалот, селъри, крем сиренето, киселото мляко, кориандър и магданоз.
2
Овкусява се със сол и черен пипер.
3
Супата се сервира охладена и поръсена с наситнен пресен лук.
4
По желание можете да замените пресния лук с див лук или чесън.
Съставки
Съставки за
Порции
500 г
краставици
2 бр.
шалот
1 стрък
селъри
500 г
кисело мляко
50 г
крем сирене
1 с.л.
наситнен кориандър
1 с.л.
наситнен магданоз
1 с.л.
пресен лук
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер
Приготвяне
1
Краставиците се обелват и се нарязват на парчета. Смилат се в кухненски робот заедно с нарязния шалот, селъри, крем сиренето, киселото мляко, кориандър и магданоз.
2
Овкусява се със сол и черен пипер.
3
Супата се сервира охладена и поръсена с наситнен пресен лук.
4
По желание можете да замените пресния лук с див лук или чесън.