Съставки за remove add Порции250 гбейби спанак2 бр.портокали200 гсирене (рикота, фета)60 гмаслиново масло1 щипказахар2 с. л.оризов оцет0.5 ч. л.джинджифил на прах1 ч. л.сусамПриготви
1Измитите и отцедени листа спанак се слагат в купа.2Добавят се филетираните портокали и се поръсва със запечения сусам.3Смесват се маслиновото масло, портокаловият сок, оризовият оцет, джинджифилът, захарта, сол и черен пипе4Салатата се залива с дресинга непосредствено преди поднасяне.5Накрая се поръсва натрошеното сирене. По желание могат да се добавят нарязан на полумесеци червен лук или чушки.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu КьопоолукатегорияСалатиПредястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Картофена салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Киноа с пъстри зеленчуцикатегорияВегетариански ястияСалати
access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена салата със сирене и орехикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Корейска туршиякатегорияВегетариански ястияПредястияСалати
play_circle_outline access_time165 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем от чесънкатегорияСалатиПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лека салата с кускус и ментакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лесна зимна салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Люта салата върху розови доматикатегорияСалатиВегетариански ястия