Салата с ягоди
recipes.details.information.totalcookingtime
20 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty
recipes.categoryinfo
recipes.details.ingredients.title
recipes.details.ingredients.for
recipes.details.ingredients.servings
150 г
кресон
300 г
ягоди
200 г
свежо козе сирене
3 с.л.
сушени боровинки
75 мл
маслиново масло
0.5 бр.
лимон
recipes.details.steps.title
1
Маслиновото масло и лимоновият сок за дресинга се смесват, по желание се прибавя ситно нарязан босилек и се овкусява със сол и черен пипер.
2
Кресонът се измива, подсушава се и към него се добавят почистените и нарязани на четвъртинки ягоди.
3
Поръсва се с натрошено козе сирене, боровинките, босилек и шамфъстъци на вкус и се залива с дресинга.