Съставки за remove add Порции600 гтиквички200 млмаслиново масло4 скилидкичесън1 щипкисол1 щипкачерен пипер65 млвинен оцет1 бр.червена люта чушкаПриготви
1Тиквичките се нарязват на тънки кръгчета.2Пържат се в 2–3 с. л. маслиново масло от всяка страна за около половин минута.3Прехвърлят се в буркан. Добавя се сол, черен пипер, поръсва се с наситнената люта чушка и смачкан чесън.4Доливат се с останалото маслиново масло и оцетът и бурканът се разтръсква внимателно.5Затваря се плътно и се прибира в хладилник, докато дойде моментът за сервиране.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu КьопоолукатегорияСалатиПредястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Картофена салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Киноа с пъстри зеленчуцикатегорияВегетариански ястияСалати
access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена салата със сирене и орехикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Корейска туршиякатегорияВегетариански ястияПредястияСалати
play_circle_outline access_time165 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем от чесънкатегорияСалатиПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лека салата с кускус и ментакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лесна зимна салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Люта салата върху розови доматикатегорияСалатиВегетариански ястия