Съставки за remove add Порции500 гчервено зеле1 бр.ябълка „Грени Смит”50 гбелен шамфъстък10 гпрясно настърган джинджифил2 с.л.олио1 с.л.червен винен оцет0.5 с.л.медПриготви
1accessibility.recipes.cookingstepЗелето се нарязва на тънки ленти и се слага в купа. Прибавя се измитата и нарязана на кубчета ябълка.2accessibility.recipes.cookingstepДжинджифилът се смесва с оцета, меда и олиото.3accessibility.recipes.cookingstepСалатата се залива с дресинга, овкусява се със сол и се разбърква много добре. Сервира се с нарязаните на едро ядки.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка дроб-сармакатегорияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемово кафе с кардамонкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Багети с гъби, топено сирене и пресен луккатегорияПица, паста и хлябВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница от домашни кори и кисело зелекатегорияВегетариански ястияЗакуска
play_circle_outline access_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени морковикатегорияПредястияВегетариански ястия