Съставки за remove add Порции500 гчервено зеле1 бр.ябълка „Грени Смит”50 гбелен шамфъстък10 гпрясно настърган джинджифил2 с.л.олио1 с.л.червен винен оцет0.5 с.л.медПриготви
1Зелето се нарязва на тънки ленти и се слага в купа. Прибавя се измитата и нарязана на кубчета ябълка.2Джинджифилът се смесва с оцета, меда и олиото.3Салатата се залива с дресинга, овкусява се със сол и се разбърква много добре. Сервира се с нарязаните на едро ядки.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu КьопоолукатегорияСалатиПредястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Картофена салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Киноа с пъстри зеленчуцикатегорияВегетариански ястияСалати
access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена салата със сирене и орехикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Корейска туршиякатегорияВегетариански ястияПредястияСалати
play_circle_outline access_time165 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем от чесънкатегорияСалатиПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лека салата с кускус и ментакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лесна зимна салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Люта салата върху розови доматикатегорияСалатиВегетариански ястия