Съставки за remove add Порции10 бр.люти чушки „Шипка“ или „Румънка“1 кгзелени чушки „Капия“500 грозови домати3 скилидкичесън2 стръкакопър3 стръкамагданоз150 гкрем сиренеПриготви
1Чушките се изпичат в загрята на 200°С фурна, почистват се и се накъсват на ивици.2Слагат се в купа и към тях се прибавят чесънът – намачкан на паста, и наситнените копър и магданоз.3Овкусява се със сол, оцет и олио на вкус, и се разбърква.4Доматите се нарязват на филии, подреждат се в чиния и върху тях се изсипват чушките.5Отгоре се оформят топки от сиренето.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu КьопоолукатегорияСалатиПредястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Картофена салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Киноа с пъстри зеленчуцикатегорияВегетариански ястияСалати
access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена салата със сирене и орехикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Корейска туршиякатегорияВегетариански ястияПредястияСалати
play_circle_outline access_time165 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем от чесънкатегорияСалатиПредястияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лека салата с кускус и ментакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лесна зимна салатакатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Маринован червен луккатегорияПредястияСалатиВегетариански ястия