Съставки за remove add Порции600 гтиквички350 гкартофи100 глук2 скилидкичесън100 млсметана1.5 лвода25 гкраве масло2 с. л.лимонов сок2 с. лнаситнен копър0.25 ч. л.индийско орехчеПриготви
1Лукът се запържва в нагорещеното масло до златисто.2Тиквичките и картофите се нарязват на малки парчета, добавят се към лука и се запържват за кратко.3Сипва се 1 л вода. Посолява се, подправя се с черен пипер и настъргано индийско орехче. Готви се под капак на слаб огън около 20 минути.4Добавя се смачканият чесън и се пасира, докато се получи гладка консистенция.5Налива се останалото количество вода, сметаната и лимоновият сок и се готви още няколко минути.6Супата се сервира поръсена с наситнен копър.
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бродето ала фишкатегорияСупи
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Доматена супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гъста зеленчукова супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu ГаспачокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с червено цвеклокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с динякатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Грахова супакатегорияСупи
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Карфиолена супа с беконкатегорияСупи
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена чорбакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем супа от карфиолкатегорияСупиВегетариански ястия