Съставки за remove add Порции300 грукола100 гсушени боровинки150 гпечени орехи50 млмаслиново масло1 бр.лимон1 ч.л.горчицаПриготви
1accessibility.recipes.cookingstepСъставките за дресинга се смесват добре.2accessibility.recipes.cookingstepИзмитата и подсушена рукола се разбърква с червените боровинки и се поръсва с орехите.3accessibility.recipes.cookingstepСалатата се овкусява с дресинга и се сервира.
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бобена салата с карамелизирани морковикатегорияСалатиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка дроб-сармакатегорияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемово кафе с кардамонкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Багети с гъби, топено сирене и пресен луккатегорияПица, паста и хлябВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница от домашни кори и кисело зелекатегорияВегетариански ястияЗакуска
play_circle_outline access_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени морковикатегорияПредястияВегетариански ястия