Съставки за remove add Порции400 гсвински бут100 гбекон200 гкисело зеле1 главалук100 гглава целина300 млзелев сок2 бр.сухи люти чушки1 бр.дафинов лист0.5 ч. л.чубрицаПриготви
1Месото се нарязва на кубчета и се слага да ври в 2,5 л вода, заедно с дафиновия лист, лютите чушки и зелевия сок.2Прибавят се нарязаните наситно бекон, кисело зеле, целина и лук. Супата се вари 1 час.3Накрая се подправя с чубрицата, сол и черен пипер, вари се още 5 минути и се сваля от огъня. Поднася се топла.
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бродето ала фишкатегорияСупи
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Доматена супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гъста зеленчукова супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu ГаспачокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с червено цвеклокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с динякатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Грахова супакатегорияСупи
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Карфиолена супа с беконкатегорияСупи
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена чорбакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем супа от карфиолкатегорияСупиВегетариански ястия