Съставки за remove add Порции250 гцаревица от консерва200 млпрясно мляко100 гзаквасена сметана0.5 бр.малка глава червен лук1 скилидкачесън1 бр.лайм0.5 връзкапресен босилек3 с.л.маслиново маслоПриготви
1Царевицата се накисва за около час в сока от лайм.2Изсипва се в блендер, добавят се листата босилек, едро нарязаният лук, скилидката чесън, млякото, сметаната, сол и черен пипер на вкус.3Супата се пюрира и се прецежда. Всяка порция се сервира с малко маслиново масло.
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бродето ала фишкатегорияСупи
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Доматена супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гъста зеленчукова супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu ГаспачокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с червено цвеклокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с динякатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Грахова супакатегорияСупи
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Карфиолена супа с беконкатегорияСупи
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена чорбакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем супа от карфиолкатегорияСупиВегетариански ястия