1В широк съд се налива водата и се слага да заври. Огънят се намалява на най-ниска степен. Сипва се 1 с. л. оцет.2Черпак или дървена лъжица се намазва с олио.3Яйцето се чуква в малка купичка.4После внимателно се прехвърля в черпака. Черпакът трябва да е изправен.5Внимателно се спуска във водата. 6Готви се около 3–4 минути, докато белтъкът леко се втвърди.7С помощта на лъжица яйцето се обръща внимателно и се готви още една минута. Изважда се, отцежда се и се оставя на топло.
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчицикатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с телешко и зеленчуцикатегорияПредястияЗакускаБургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Кейк с праз и овче сиренекатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Мъфини с яйцакатегорияПредястияВегетариански ястияЗакуска
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Палачинково руло с чушки и тиквичкикатегорияЗакускаПредястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Пухкави палачинкикатегорияПредястияЗакускаВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Тортиля с риба тон, царевица и репичкикатегорияПредястияЗакуска
play_circle_outline access_time35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Вегетариански палачинкикатегорияПредястияЗакускаВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Яйца "Бенедикт"категорияВегетариански ястияЗакускаПредястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Зелени палачинкикатегорияПредястияЗакускаВегетариански ястия