Съставки за remove add Порции200 гбоб300 гкартофи300 гпраз2 скилидкичесън150 гцелина80 млмаслиново масло1 връзкамагданозПриготви
1Бобът се накисва от предния ден. Слага се да заври, прибавят се ненарязаните целина, магданоз и една скилидка чесън.2Картофите се режат на едри парчета и се слагат при боба.3Празът се нарязва на шайби и се запържва в маслиновото масло. Прибавя се втората скилидка чесън, нарязана на ситно, и се сотира за кратко.4Загребва се един черпак от сготвените боб и зеленчуци с малко от течността и се пасира.5Пюрето се връща обратно в тенджерата, разбърква се и се налива при праза. Супата се овкусява със сол и черен пипер и се поднася с препечен черен хляб.
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бродето ала фишкатегорияСупи
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Доматена супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гъста зеленчукова супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu ГаспачокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с червено цвеклокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с динякатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Грахова супакатегорияСупи
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Карфиолена супа с беконкатегорияСупи
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена чорбакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем супа от карфиолкатегорияСупиВегетариански ястия