Съставки за
Порции
- 200 глук
- 200 гчервен лук
- 200 гбял лук
- 200 гпраз
- 50 гшалот
- 4 скилидкичесън
- 400 гкисело зеле
- 50 гкраве масло
- 80 млмаслиново масло
- 200 млзелев сок
- 50 млконяк
- 2 бр.сушени чушки
- 1.2 лтелешки бульон
- 1 ч.л.лют червен пипер
- 1 бр.дафинов лист
- 3 бр.бахар на зърна
- 3 стръкамащерка
- 4 бр.черен пипер
- 50 гцелина
- 50 гморков
- 50 гпраз
- 1 листбутертесто
- 1 бр.жълтък
- 100 гкашкавал
- 1 ч.л.червен пипер
- 0.25 връзкамагданоз