1В съд се загряват около 750 мл вода, заедно с уискито, меда и канелата. Сместа се оставя да кипне и се оттегля от котлона.2Добавя се настърганата лимонова кора и се оставя да престои така поне 1 час. Прецежда се.3Напитката може да се консумира топла, гарнирана с резени лимон и пръчки канела, или студена – с кубчета лед и листенца мента.
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемово кафе с кардамонкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Блъди мери с беконкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боровинково смути с авокадокатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бяла сангриякатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Домашен ирландски ликьоркатегорияНапитки
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Домашна лимонадакатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Горещ шоколадкатегорияВегетариански ястияНапиткиДесерти
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гранита с кайсиикатегорияДесертиНапитки
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Карамелено кафе с шоколадкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Лимонада с диня и медкатегорияНапиткиВегетариански ястия