1accessibility.recipes.cookingstepВ съд се загряват около 750 мл вода, заедно с уискито, меда и канелата. Сместа се оставя да кипне и се оттегля от котлона.2accessibility.recipes.cookingstepДобавя се настърганата лимонова кора и се оставя да престои така поне 1 час. Прецежда се.3accessibility.recipes.cookingstepНапитката може да се консумира топла, гарнирана с резени лимон и пръчки канела, или студена – с кубчета лед и листенца мента.
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемово кафе с кардамонкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Блъди мери с беконкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боровинково смути с авокадокатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка дроб-сармакатегорияВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Багети с гъби, топено сирене и пресен луккатегорияПица, паста и хлябВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница от домашни кори и кисело зелекатегорияВегетариански ястияЗакуска