1Захарта се сипва в касерола. Наливат се 150 мл вода и лимоновият сок и се кипва. Приготвя се захарен сироп и се оставя да се охлади.2Костилките на кайсиите се махат. Нарязват се и заедно с малините се пюрират със сиропа. Сместа се прецежда и се прибира във фризера.3След 1 час се разбърква с вилица. Това се прави още няколко пъти през 30 минути. Когато замръзне напълно, се сервира.
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Горещ шоколадкатегорияВегетариански ястияНапиткиДесерти
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Шейк с ягоди и боровинкикатегорияВегетариански ястияНапиткиДесерти
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Яйчен пуншкатегорияНапиткиДесерти
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладоледкатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time105 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемов кейк с ревен и ванилово сорбекатегорияРецептите на chef АнгеловДесерти
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпонекатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемово кафе с кардамонкатегорияНапиткиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехикатегорияДесертиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехикатегорияДесертиЗакуска
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с ябълки и крушикатегорияЗакускаДесерти