Съставки за remove add Порции300 гфино бяло брашно1 пакетчебакпулвер4 с.л.олио2 с.л.сусам0.5 ч.л.сол2 с.л.маково семеПриготви
1accessibility.recipes.cookingstepКъм брашното се прибавят солта, бакпулверът, олиото и ако е необходимо малко вода.2accessibility.recipes.cookingstepЗамесва се меко, гладко тесто, което се разточва върху набрашнен плот на лист с дебелина около 1 см.3accessibility.recipes.cookingstepОт тестото се изрязват пръчици с дължина около 10 см, които се подреждат в тава, покрита с хартия за печене.4accessibility.recipes.cookingstepПоръсват се с макови семена и сусам и се пекат 15–20 минути в загрята на 200°С фурна или докато придобият приятно златист цвят.
play_circle_outline access_time10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с телешко и зеленчуцикатегорияПредястияЗакускаБургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматна разядка със сиренакатегорияПредястия
play_circle_outline access_time5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно маслокатегорияВегетариански ястияПредястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Аспержи в беконкатегорияПредястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Банички с картофи и самардалакатегорияЗакуска
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Банички с мента и спанаккатегорияЗакуска
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Банички със зелена плънкакатегорияЗакуска
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница от домашни кори и кисело зелекатегорияВегетариански ястияЗакуска
play_circle_outline access_time140 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с прясно зеле и сиренекатегорияЗакуска
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехикатегорияДесертиЗакуска