Съставки за remove add Порции800 гкайма (60 % телешко месо и 40 % свинско)80 гпушен кашкавал80 гпушен бекон2 бр.червени чушки1 ч. л.лют червен пипер2 ч. л.червен пипер2 с. л.универсална подправка1 ч. л.чесън на прахПриготви
1Чушките се почистват и се нарязват на ситно. Кашкавалът и беконът – на дребни кубчета. Прибавят се към каймата заедно с подправките.2Омесва се с ръце до хомогенизиране. Каймата се оставя да престои в хладилник поне 30 минути.3От сместа се щипва с ръце, смачква се с пръсти и месото се пече на скарата или на грил тиган до зачервяване. Получават се 22 броя.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия