Съставки за remove add Порции4 бр.Свинска плешка без кост200 мл.Готварска сметана250 гр.Гъби150 гр.Топено сирене (на ивици)1 главаЛук (нарязан) На вкусПодправки (за пържоли, черен пипер, чубрица, сол)Приготви
1accessibility.recipes.cookingstepОваляйте пържолите в смес от подправка за пържоли и черен пипер.2accessibility.recipes.cookingstepНарежете и запържете гъбите и лука.3accessibility.recipes.cookingstepНаредете пържолите в тавичка. Покрийте с топеното сирене.4accessibility.recipes.cookingstepРазпределете запръжката от гъби и лук отгоре. Залейте с готварската сметана и поръсете с чубрица.5accessibility.recipes.cookingstepПечете на 180-200°C за 30-35 минути в предварително загрята фурна.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия