Съставки за remove add Порции400 гталятели150 гзамразен грах100 млбяло вино200 млживотинска сметана50 глук200 гкраве масло40 гнастърган пармезан1 с. л.маслиново масло500 гпилешко филе1 скилидкачесънПриготви
1Пастата се сварява в подсолена вода.2Лукът се наситнява и се запържва до златисто в краве и маслиново масло.3Добавят се смачканият чесън и пилешкото филе, нарязано на кубчета. Разбърква се и се запържва за кратко.4Слагат се грахът, малко вода, индийско орехче, сол и черен пипер и се похлупва за 10 минути.5Наливат се виното и сметаната и се готви, докато се образува плътен сос.6Накрая се слага пастата, разбърква се и се поднася с настъргания пармезан.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия