Съставки за remove add Порции800 грамаСвински бут без кост150 мл.Червено вино2 главиЛук (ситно нарязан)2 супени лъжициДоматено пюре1 супена лъжицаБрашно500 мл.Вода (топла) На вкусПодправки (черен/червен пипер, дафинов лист, сол)Приготви
1accessibility.recipes.cookingstepНарежете, подсушете и запържете месото в тиган до зачервяване.2accessibility.recipes.cookingstepДобавете лука, брашното, червения пипер и доматеното пюре. Задушете.3accessibility.recipes.cookingstepЗалейте с виното и топлата вода. Добавете подправките и дафиновия лист.4accessibility.recipes.cookingstepВарете на слаб огън (къкрене), докато месото омекне напълно (при нужда долейте гореща вода).
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
Новоaccess_time80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Апетитни свински пържоли със сметана и гъбиРецепта от Анелия И.категорияОсновни ястия