Съставки за
Порции
- 4 бр.свински джолан с кост
- 200 гцелина
- 1 главалук
- 7 скилидкичесън
- 2 бр.морков
- 2 стръкаселъри
- 500 млбяло вино
- 6 бр.бахар на зърна
- 2 бр.дафинов лист
- 10 бр.черен пипер на зърна
- 1 с.л.сух риган
- 3 ч.л.червен пипер
- 3 ч.л.чубрица
- 1.5 връзкамагданоз
- 100 млолио
- 200 гбрашно
- 1 ч.л.сол
- 400 гчервен боб от консерва
- 400 гбял боб от консерва
- 250 гзамразен зелен фасул
- 30 гшалот
- 200 гдомат
- 200 млдоматен сок
- 150 млмаслиново масло
- 200 гбекон
- 400 гцаревица от консерва
- 500 млпрясно мляко
- 150 млживотинска сметана
- 4 стръкарозмарин